För vi är så heta


ledvärk

börjas de bli sjukis? SKULLE INTE TRO DET! knaprar Echinaforce och dricker C-vitamin (Papaya & ananas).
Jag vägrar bli sjuk.

Bov + BollBara en vecka kvaaaaar!:)

Mer muffinsfabriker åt folket

Brevid lunchrestaurangen finns "MUFFINSFABRIKEN". Livsfarligt och alldeles alldeles underbart......


My frog, to good to be true.

Mike köpte tårta för att han hade fyllt år. Men eftersom jag ogillar tårta så mkt som man kan ogilla tårta så hada han styrt upp en arraksgroda till mig. Man märker vilka man kan lita på.

Man måste kyssa många grodor.....

Älsklingen och jag gick på promenad....

Hittade denna på söders höjder....Störtskön...!

Vi har haft skoj du...!

Smartass

Fick ett litet smått sammanbrott igår och kastade min mobil med alla mina kraften i golvet. Den gick i tusen bitar, men lyckligtvis bitar jag kunde sätta ihop. När jag satte på telefonen för att slå in pinkoden hade jag fått en liten blackout så nu är det PUKkoden som gäller. Och vart fa-an är den där lilla brickan som man bröt loss sim-kortet ifrån i mitt flyttkaos? Nu sitter man här utan mobil och känner sig handikappad, eller jag har en mobil...jobbmobilen. Så jag har en mobil utan någons nummer på. Eller jag har ett nummer, Carinas. Kanske det enda jag behöver just nu? eller....äh. Hem o leta bricka.

Stop stop stop

Nu är jag trött på att vara den enda som orkar, vill, kan, har råd, är angagerad. Livet kan man inte sätta på pause, nu ska det planeras o sparas! Allt löser sig. Om ingen annan gör det så får man göra det själv.....som vanligt!:)

Ena halvan av gamla gänget......

...möjligtvis den bättre halvan! Eftersom vi äntligen styrde upp nåt!


♥ ♥ ♥

Heaven on earth

Jag finner inga ord. Lördagens festande vart det roligaste jag nånsinn vart med om i Sthlm. Vi dansade timme efter timme ibland alla underbara bögar och tårna värkte utav bara helvete fram mot morgonkvisten, men det vare VÄÄÄRT!! Igen, igeeen! Längtar tills nästa magiska natt. Sniff sniff och umps umps!


RSS 2.0