Saknar paradiset med min bästisMamma o dotter


Idag är det inte heller någon vanlig dag!

För idag är det mammas föllsedag! HURRA HURRA HURRA!:)


♥♥♥


Idag är ingen vanlig dag!

För idag är det min bästa väns föllsedag! HURRA HURRA HURRA! :)
(Tyvärr så har jag inte så många bilder att välja på där jag är. Denna får duga. Det är humor på hög nivå vill jag lova. )


Var jag där? Hade jag kul?

Mitt livs längsta minneslucka på 4 timmar hade jag i helgen. Det va spännande. Inte. Jag hade iaf vart gladfull och det är ju alltid nåt. Då hade jag skoj iaf. Micke och jag buggade tydligen hejvilt och stackars Matte hade fått rädda oss från alla arga människor som vi dansa in i titt som tätt haha. Men nu blir det mindre alkohol åt damen i fortsättningen. Inte för att jag brukar tappa konrtollen, men en gång är en gång för mycket. Man vet aldrig vad som kan hända. Vi tjejer ska ta hand om oss!Måndagshelvetet är här igen

Men tacka gud för att postkillen finns. Det första han sa idag när han kom var - "God morgon du vackra unga kvinna!". Härligt att folk kan göra så att starten på måndagen blir något bättre:)
Fredag- Idolmys med med mig själv...wooo
Lördag- Käka middag på Missisippi Inn med Andreas, sen gick vi till hans arbetapolare och kollade på fotbollen. Som sög. Fotbollskvällen förvandlades till förfest som resulterade i utgång. Skitttrevligt!
Söndag- Vaknade vid ett....yes, jag är en sömntuta. Käkade lite "frukost" innan jag åkte och mötte upp Izabella för att ta me Chailatte på en höstprommenix längst Årstaviken. Mysigt. Konstigt nog såg vi inte skymten av Patty eller Göran. Nästa gång. Efter det åkte jag hem till min sötnos till vän Malin, som lagat god mat till oss! Samtidigt kollade vi på "Män som hatar kvinnor", mkt bra, en film som verkligen upprörde. Godis blev det ju såklart också:) Söndagsmyyyys!


Reunion


Göran


Med ny frisyr och något nyktrare. Patty.


Leon Love the II & Leon Love the III


Ibland vill man bara vara 17 igen, haha!:)

Vilken sockerbit han är, Rabih i Idol!


Är det nån som har sett min cykel?


Välkommen

Here we go again. Får alltid blåsor på samma ställe på läppen. Hej herpes. Kommer ofta av för mkt sol eller förkyling. När vi var i Goa så fick jag minst tre blåsor på samma ställe på överläppen, det blev tillome ett fint ärr efter att dom försvunnit. Idag när jag vaknade (kl 7. VEM går upp kl 7 på en söndag?) så kände jag att det va dax igen...m-m o mkt riktigt, en blåsa påväg. Bättra på ärret lite, härligt.


God morgon!

Metropolen Gävle. This is it.
 


RSS 2.0