Hej, hej o hå

Påsk, påsk! Är ledig sammanlagt 5 dagar i påsk och det är sååå skönt!

I Torsdags var jag sista dagen på sjukhuset. Det visades sig också vara den värsta. Jag skakade, kallsvettades, hade ont och mådde illa i vad som kändes som en evighet. Barnmorskan fick lägga mig på en brits. Där låg jag tills jag hade förmågan att ställa mig upp. Varken mamma, pappa eller M kunde hämta mig. Min bästa fina syster tog bussen till sjukhuset för att möta upp mig och följa mig hela vägen hem så jag inte föll ihop på vägen alldeles ensam. Min älskade syster!<3

Igår hade vi super trevligt, alla - Malin, jag och grabbarna grus hade påsklunchpicnic i Vinterviken! Där låg vi i solen i x antal timmar o hade det bra.
Sen på kvällen möttes alla upp igen hemma hos Malin o franken för att äta påsklammet o dricka lite vin o ha det trevligt! Sen gick jag och M ut och tog några öl. En bra påskdag:)

Nu sitter ja här och tar sats för att gå ut o få lite sol på näsan. Men först måste jag gå på jakt. jag är heeelt tokigt i kaktus o citron sorbet med lakritstopping. Mmm-mm-mm! Kan drömma om det. Gräddglass är inte så mkt för mig, ibland, men sorbet är läskande o man blir inte mätt! Just so you know:PSååå jäfla gott!


Pöss o kram

Phu...

Jag har såå ont i huvudet idag. Grät så mycket igår.
Vi såg filmen "Hotel Rwanda", om du inte sett den - SE DEN!
Jag hade ont i hjärtat under nästan hela filmen, grät floder. Grät för att det finns eldsjtälar som vågar, grät för att människan kan vara så ond, grät för att människoliv inte betyder så värst mycket, grät för att vi i omvärlden inte hjälpe till. Ja, jag grät mycket helt enkelt!
Efter jobbet idag så ska jag leka lite med Malin, vi drar en sväng till Täby centrum och kikar runt lite. Hon ringde till jobbet nyss. Jag -"Välkommen till ****** du pratar med Tove". Malin - "Heeeeeej snuttan! Jag har Tove-abstinens!":):)
Hon är för go! Jag har Malin-abstinens också, så det passar ju perfa!:)


Tove o Malin på fääst med sjtärnor i hela ansiktena!


Helg

Ja det är då inte något som jag känner av. Sitter på jobbet och ugglar. Och som ni märker så har ja ju tid att skriva ett blogginlägg så såååå roligt har jag. Tider går ju inte sådär superfort.
Trodde jag skulle jobba till 4, men det blev 5. Faan va kul.
Det är ju lördag och kanon väder ute. Va gör jag här?
7,30-17 på en lördag, aldrig mer. Om jag fick bestämma.


Bajs bajs


Idag är ingen vanlig dag!

För det är min födelsedaaaag!

Detta år är man hemma, det är halv-vår ute och jag har jobbat hela dagen! Malin O Franken o fikar lite sen ilkväll!

Men det är en skön kontrast från förra året, då firades denna dag på BALI! En av mina bästa födelsedagarn någonsin!
Vi var ett härligt gäng med tema grönt! Vi syntes och hördes överallt hela kvällen och det pratades om oss flera dagar och tillochmed veckor efter. Så Schnygga o glada i hatten var vi!
Grabbarna är nere på Bali i år igen just nu i skrivande stund, fick ett grattis sms av dem! Åh va jag hade gett så mkt för att få vara där bara för en dag o ge gärnet som förra året. Det var livet.


Pöss o kram från en ett år äldre Tove, vart ska detta sluta....


Jag sa ju deee!

Att åka till min bästis i helgen va bästa medicinen. Jag laddade upp med en hel hög av värktabletter vid sängen innan jag la mig i vanlig ordning. Behövde inte ta ett enda piller på hela helgen. Allt skratt fick min kropp att slappna av och må så himla bra. Det är min bästa vän det, som kan få mig på det humöret - överglad och superskrattig! <3


We are family

Nu är jag tydligen så gammal att jag inte är inräknad i någon familj längre, om jag vill ha en sån så får jag skaffa en själv. Det är mycket man måste ändra på genom livet.


RSS 2.0