Auf Wiedersehen deine kleine Wurst!

I helgen försvinner Patty....hon lämnar mig i den stora staden för en ännu större stad!


Jag tar av mig hatten för alla städare, men....

...jag tror bestämt att det inte stog städare på mitt anställningsavtal. -Tove kan du torka upp det - Tove kan du göra rent där - Tove kan du tvätta det. Eller har jag missat nåt?

Klatjofs!

Nu har jag inte orkat skriva på ett bra tag. Har haft så mycket tankar och all min tid har gått åt till dem. Men nu börjas det komma på fötter igen. Jag ska tillome ringa Malin idag, hon håller på o få krupp på mig.
Vad har hänt sen sist jag skrev..? Jag har blivit särbo, fyllt år...på självaste påskdagen, ätit massa godis, suttit på en parkbänk i timmar på långholmen, ätit min första GBglass för året...det blev en nogger (?!). Låt mig förklara.
Jag är en mkt velig människa. Påväg hem från jobbet en dag så sken solen och jag tänkte att det var den perfekta dagen för årets första GBglass. Väl inne på 7-eleven framför glassboxen börjas det, velandet! Den? nej, den? nej, den då? nej, hmm, äh jag börjar från början. Fråga: vilken glass vill jag ska få äran att bli min första? den godaste såklart! vilken är det då?...Den? nej, den? nej. Nu börjar folk titta. En vuxen människa som inte kan välja glass. JA, DOM FINNS! HÄR ÄR JAG! Jag kunde bara inte stå där längre så jag öppnade boxen stack ner handen och drog upp en glass. I kassan - varför?!? tog jag en Nogger? - Är det den godaste? låt mig tänka...nej. Men det var den som fick bli min första och så var det med det. Ibland brister det lite.
Nåväl, åter till uppdateringen. Jag har träffat en gammal kompis som jag känt sen dagis, hängt med min ängel, köpt blommor till min lägenhet (kors i taket),  även hunnit med att dö bakisdöden. En tråkigt grej som hänt är att Sam som vi lärde känna i Goa ligger på sjukhus:( Vart me om en trafikolycka. Han har ett, som han förklarade det senare när han ringde mig på kvällen, HÅL i benet, skärsår på kroppen och fått sy i ryggen. Han lät så ynklig. Va ska man gör enda härifrån, bara att hoppas på att han kommer på fötter så fort som möjligt. Livet har outgrundliga vägar planerade för oss.

Klajofs, klatjofs, klatjofs
Han har ett latjo huus han
Han som heter busiga buuusan
Lever i sus och duus han
Buusan
Har ett latjo huus han
Klatjofs, klatjofs, klatjofs

Den nynnar jag på hela dagarna. Den får mig på bra humör, både för att "klatjofs" va nåt som jag sa under hela min gymnasietid och för att Carina sjöng hela truddilutten i Goa, speciellt när vi badade i poolen. Åååh va jag saknar. Cariiina kom till Stockholm för jag längtar efter diiiig!


Vååår vååår strålande vår

Konstaterande 1: Hamburgare utan ost är ingen hamburgare.
Konstaterande 2: När solen tittar fram här hemma i kalla Svedala så känner man livet i sig!
Konstaterande 3: Att vara sambo i 7 månader och sedan flytta isär känns konstigt. Minst sagt.

Men idag är jag gladis! Ska träffa min lilla gris. Vi är så roliga för när vi är tillsammans så förvandlas alla problem till skratt. Vi tar lätt på livet tillsammans! Det är underbart:)

Minus idag är att jag har en nära vän....som inte har det så himla lätt just nu.Du ÄR omtyckt! Bästa du.


Ha en bra vååårdag!♥

RSS 2.0