Ännu en fredag

Helg helg helg. Ett bra påhitt, kunde vart liite längre...men man får vara glad för det lilla. Vet inte riktigt vad som sker när i helgen. Men idag ska jag möta upp Malin och alla hennes galna barndomskompisar, utgång! Sen ska jag o Izabella fika nångång, jag och min syster Elina ska köpa en söt klänning som vi ska dela på, vi delar på allt:) och så är det årsdag på lördag...2 år närmare bestämt, men det kommer nog inte uppmärksammas på någe vis alls. Jooo, jag ska ha tvättstuga då. Tummen upp.Jag och Malin var ute några timmar i snöstormen förra söndagen.
Avslutade med varm blåbärssoppa och rosiga kinder.♥


Yäy

Ursäkta naken hud på bilden...men det där mina damer och herrar...det DÄR är verklighet om 12 dagar. Fattarni. Då kan ni gott ha era minusgrader här hemma, mysigt. Mohahaha. Kan slå vad om att jag som vanligt kommer få ett mess från mamma, "Ne men vi har haft det soligt hela tiden sen ni åkte" slår aldrig fel. Avresedagen närmar sig med stormsteg, det har gått så jävla fort. Hoppas inte dom två veckorna borta går lika fort.


Vi behöver inte vänta enda till sommaren:) nananananaaa.

....

Va är rätt och vad är fel. Ögonen har svidit hela dagen. Detta var ett tråkigt kapitel.


Ska gå hem och ta hand om Belle. Trognare finns inte.

vilse:S

Tänk att man är så ond mot sig själv att man låter de tankarna som får en att må dåligt komma fram. Man glömmer bort sig själv. Tillslut blir bara va andra känner och tycker viktigt. Jag är också viktig.....jag är det.


Jag och Izabella
Tänkarstund i London -vart vare vi bodde nu igen? - Äääsch.

AAAH!!

Det är livsfarligt att jobba när det är snö ute. Micke på mitt jobb går på mulningsjakt så fort det blir vitt på marken. Jag får hotfulla sms om att jag kommer brottas ner i snön under dagen osv. Förra gången det kom snö så vart jag BRUTALT mulad. Idag står jag i min godan ro o häller upp lite juice i köket...då kommer han såklart o trycker ner en snöhög under tröjan. Fö i helvede. Ska man aldrig få vara säker. Men som han uttryckte det - "Gott mot ont. Enskedekartellen mot Ekerö snakes. Svart mot vitt. Vilka ska segra.". Jag är rädd. Men jag lägger mig inte. Be afraid Mike, be very afraid.


Mulad Tove

Semla!:S

Är det bara jag som inte tycker om semlor?...dom ser ju smarriga ut så varje år glömmer jag bort hur äckligt det är. När semlans dag kommer äter jag självklart en. Men ICKE i år. Det är bara för mycket sött o när man är klar så mår man bara illllla. Som sagt, att bli mätt på bakverk är inte min favvo:/ Men ni andra kan mumsa på...!


Du ser så gooo ut....

Och det är fredag


sorg och saknad

Jag saknar mina tjejor nere i Göteborg. Och jag sörjer att vi inte kommer umgås som förut, inte samma likadant. Våra galna roliga helger när vi var tillsammans dygnet runt och bara hade hur kul som helst. Trion. Vi har alla olika personligheter men vi accepterar varann så bra. Jag är stressmaja, Challe är segast i stan,  Linda köper läget:) Challe är bortskämd men vet om det på ett sött sätt, Linda är lite virrig och säger ofta "va betyder det?!" men vi älskar henne för det, jag är mammig - jag kan bädda, ska vi äta?, jag kan fixa det. Men vi passar ihop. Fast vi börjar tyna bort och det känns jättetråkigt. Mitt hjärta behöver de små töserna. Ni fattas mig.


Jag, Challe, Linda


Jag, Linda, Challe


Bov, Boll, Blixt:)

"PÅ BORDET!"
För oss.

ElinaOch vet du Elina, jag har också världens bästa syster♥

New york new york, you'r gonna love it here!

För 9 månader sen var jag och familjen i New York, när man var där så hade man känslan -men dethär var väl inte så märkvärdigt- MEN när man kommer hem...oj oj...då saknar man den staden vill jag lova. Vill dit igen snart. Sakna sakna sakna.

Lillasyster och jag♥

Det var värme, det var shopping, det var New Yooork:)Central Park, China town, Mums:), Magnolia Bakery och M&Ms world (Carrie måste dit:).

Mmm

Jag är en riktig godisråtta o ibland kan man ju känna att det blir för mycket. Har hitta världens bästa grej för mig. Extra Pastilles! bra för tänderna och goda, det enda jag vill är att ha lite smak i munnen så slutar abstinensen. Namnamnam:)


Goooda

Borta?!

Jag förstår inte vart partyt tog vägen?


Jag o izabella me en del av rosapantern....

Off we go!!

Nu mina damer och herrar...NU har jag precis varit och hämtat visumen!! iiiih. Fick även biljetten på mailen idag! NU ÄR DET PÅ RIKTIGT!!!!!!! Längtar föööör mycket. Sol, värme, bli brun, bli blond, skratta! :)


Jag och Carina. En vanlig dag.

jävla ärthjärna!!!!!

Igår när jag skulle tvätta så har personen innan tvättat något svart som luddar, en jävla massa. Det var STORA tussar och det va små tussar och det var miljarder ännu mindre mikroskopiska luddtussar. SER MAN INTE DET NÄR MAN TAR UT SKITEN?? Det tog mig en halvtimma att göra rent, o sen hade jag ju burit ner den vita tvätten först, den vill man ju inte tvätta då, så jag var tvungen att springa och hämta den mörka tvätten så att det luddet som inte gick att ta bort helt inte skulle synas. Alltså vilka puckon det finns.Check

Vart till resebyrå och beställt resa √
Betalat resan √
Tagit vaccination √
Tagit kort till visum √
Fyllt i visumskiten √
Lämnat in visumansökan på ttservice √

Orosmomenten bara flyger iväg och mitt huve känns 2 kilo lättare. Pust. Dessutom hade jag o Carrie hört att det kunde ta upp emot 3-4 tim att sitta och vänta på ttservice där man lämnar in sin visumansökan, så jag hade ju bullat upp me godis o cola i fickan:)....vi var kanske där i, ehm..en kvart!!=) Så Carina kom hem tidigare och jag behövde inte ta 5 timmar komp från jobbet, slippa ha det över huvet, orkar inte jobba in det. yääääy. Nu är det bara hämtning av visum som är kvar, 2-3 arbetsdagar.

Längtar ihjäl mig ♥
Ser det jobbigt ut?


O tänk...här ska vi hänga i två veckor.

upp o ner

Krångel hit och krångel dit. Först kostar det en sak sen kostar de en annan och ännu mer. Vaccin en gång, vaccin 2 gånger, vaccin tredje gången efter hemkomst. Skriva visum för kung och fosterland, ta kort etc. Jag bara längtar tills vi är i Goa. När allt är över och stressen har lagt sig och vi ligger på stranden med varsin paraplydrink i handen och färglada saronger om kropparna o bara njuter och skrattar. Tänk på det tänk på det tänk på det.
Alla säger att det är krångligt och jobbigt men att det är värt det, jag trorom!!

Goa here we come....om ett tag!=)


Vårat paradis i 2 veckor!

jutte...lite fredagsskoj..


Jag ser ljuset Jonathan

hahaha jaaaaaaaaaaaaaaaa! i Mars bär det av till GOA! Jag tror det kommer bli så bra. Messade mamma idag också o hon skrev tillbax -härligt, ni kommer inte att ångra er-! det tror jag inte heller. Att åka nånstanns dit inte ALLA åker o där man inte hittar en skylt direkt där det står "svenska köttbullar", det är mkt bra början för mig.
Åh va jag längtar. Tack Carina min fina för att du tänker outside the box:)

Idag firade jag 3 veckor Mc Donaldsfri, allt rasade samman på lunchen, det var dax att ta upp traditionen igen....Micke glömmer inte i första taget "Toveeee? It´s time!".  Beach 2009...byebye

Idag är det fredag också, inte någon som har missat det i vårt avlånga land kan jag gissa. Ikväll blir det myskväll med mig själv och en date med tvättstugan. Fick STORA tvättstugan idag, så det är lite lyxigt.


Tjingeling badring

Tänka sig..

...att det idag är den internationella Goa-dagen. Fantastiskt va. Och för dom som skall åka dit runt den 11 Mars räcker upp en hand. Jag ser två händer, två glada förväntansfulla händer. Visst är det underbart. Alla borde åka till goa! Underbara Goa, billiga Goa, bara 5 timmar att flyga - Goa.


Life is good....visst Carina?!;)

Eeh?

Va heta vi är Izabella? kolla vad jag hittade ute på nätet från i lördags. Kan det vara så att vi fick lite för mycket i oss...igen.


Jag, Izabella och Patty nånstanns där i bakgrunden.....himmel..

Mitt hjärta vände

Jag är inte alls lika inne på Thailand längre, mer Indien. Carina o jag har surfat som galningar på alla tänkbara resmål i Thailand den senaste månaden. Men idag, pang, så tänker jag mer på Indien. När min familj åkte dit förra året så var dom helnöjda, mamma skulle boka till Thailand då, men det skiljde 8 tusen mellan resorna o det gäller samma tid som vi åker nu. En granne till dom kom hem från Goa nu för nåra veckor sen och han sa att det va super, han reser jorden runt och det var bland det bästa han varit med om. Samma värme som i Thailand men inte alls lika hög luftfuktighet så man gick inte och var klibbig hela tiden. Tro det eller ej så är det mycket billigare i Indien mot Thailand, det är billigare att åka dit också. Samma vaccin behövs till båda ställena, fast till Indien behövs också kolera, men det är ett drickvaccin, så man slipper sprutan. Det är inte lika lång flygresa. Aaaah Carina min fina, vi måste disskutera detta:) <3<3

Velig Tove

<3

Ge mig sommar. Deppigare årstid får man ju leta efter.Mina hjärtan. Izabella, Martin, Elina och Carina

RSS 2.0