Va?! Inte slut än?

Nååd, ge mig nåååd!

Den här dagen går alldeles för sakta!

Jag vill bara hem och äta jordgubbsfil med frosties...är det för mycket begärt?

jävla jävla jävla fan!

Nu börjar man flagna oxå! sprang runt här på jobbet o letade efter hudlotion...Laila hade, gud vare med henne! Det ska inte få försvinna, när man för en gångs skulle fått lite färg som är brun och inte röd!

Idag är det lite bättre på "längta tillbaka"- fronten. Solen skiner (det är inte varmt....men sol är alltid nåt). Igår var det värre, när jag kom till busskuren på morgonen så var den igenfrusen!! En bit inom mig dog. Det där glada varma har bytts ut mot kallt o stelt! Ge mig sommar, annars vill jag inte vara med längre.


Jag kommer dö frysdöden snart. Du med Carina, I know you.


Mindre glad Tove påväg till jobbet i kylan.


Två glada tjejer i värmen!:)

Vill tillbax pronto!!
♥Som alla andra resor så var också denna en resa för livet. Vi har haft det helt underbart.♥

Goa....

IS THE SHIT!!!!!!!!!!!!!!!=)

:)

Jag och Martin tittade på nya Wipeout på Kanal 5 igår, skitroligt! Båda skrattade så tårarna rann. Och jag skrattade tills jag inte fick någon luft. Det är så skönt att få skratta så mycket ibland!:)


Stress

Hej alla glada! Nu är det måndag igen och jag känner mig sååå stressad, känns som om det är miljoner saker  jag ska hinna fixa innan resan. Men så är det väl alltid.
I fredags så var jag hemma ifrån jobbet, gick och la mig med en migränliknande huvudvärk på torsdagen, vaknade mitt i natten med kramp i magen och illamående, fick sitta på toagolvet ett bra tag, somna, vaknade med huvudvärk och illamående. Så det bidde ingen sista mackedonken som sig bör på fredagar, men lika glad för det är min snart bikiniklädda kropp! På lördagen så var Martin och jag hemma hos Malin och Franken, vi käka tacos o goodis o tittade på Melodifestivalen. Efter så bidde det Guitar Hero, jag och Malin kunde inte annat än skratta när det var pojkarnas tur. Franken höll takten me knäböj o min Martin svankade som en anka för att koncentrera sig=) haha. Söta. Igår var det städdag, vi har tamejfa-an grundlig städning varje vecka, plus att vi städar lite varje dag. VART?! kommer allt damm ifrån. Morr.Lääängtar lääängtar läängtar!

                                                   


Thörsday

Va härligt det var att vakna och få ett sms där det stog "Grattis på namnsdagen sötis". Det gjorde min dag. Tänk att dom som man tror minst bryr sig, kommer ihåg en innan man kommer ihåg sig själv. Namnsdag är ju inte så märkvärdigt, men endå. Sen ringde Malin, hon och hennes pojk låg fortfarande o mös i sängen "grattis på naaamnsdan!". Goingar. Det är härligt med vänner.

"Tove

är den danska kusinen till Tova som i sin tur är en kortform av gamla nordiska kvinnonamn som Torfrid och liknande, vilka alla har med guden Tor att göra. Namnet började användas i Sverige i mitten av 1800-talet. På 1950-talet blev Tove vanligt, kanske inspirerat av Mumintrollens skapare Tove Jansson som tyvärr gick ur tiden för några år sedan. Antalet namnbärare är omkring 5 500, av dessa har runt 4 500 det som tilltalsnamn!"

Och som de flesta som känner mig vet så döptes jag först till Tore hahaha. Jag fick en gammal, gammal, halvdöv präst när jag döptes. Präst - "Härmed döper jag dig till Tore *vatten på huvudet*...."  Mamma - "Neeeeeeeeej! TOVE!!!!!". Haha så det kan gå. Tur att hon var med.


Idag är det SEX dagar kvaaaaar! Nu känns nedräkningen på allvar, 5....4.....3....2....1....nooooll! Wiho. Vi ska till Goa carrie. Vi ska till Goa!


little saturday

Åren går för fort. När man får frågan vart man växte upp, då vet man det. "Jo jag växte upp i Enskede". Jag har inte växt upp?!....än. Eller?

Idag ska jag vara barnvakt åt mina småkussar, det har jag vart ungefär tvåhundratusen gånger känns det som=) Jag har bilder på när jag går runt med Filippa på axeln och nattar henne när hon var bebis. Det var åtta år sen. Också ett bevis på att tiden går för fort.

Little Saturday betyder att det är SJU DAGAR KVAAAAAAAR! en vecka, unbelievable!
Goa Goa Goaaaa:)


m-m så e de


Over all

Så var min helg iaf bra! På fredagen så skulle jag ju möta upp Malin o Co...men så bidde det icke. Jag och Izabella drog till Sturekompaniet istället. Det var nåt hallabaloo där o först tänkte vi ge upp, det var så mkt folk att vi knappt kom fram till BAREN, men efter ett tag hittade vi en sidodörr med en trappa som ledde ner till ett dansgolv som vi sedan tillbringade heeeela kvällen på. Det va skiiiitkul! Hade riktigt ont i fötterna efter det (hade inga högklackade, det var helt enkelt en jävla massa dans:).  På lördagen var jag o Martin hemma o tittade på melodifestivalen. wiho. På söndagen så åkte jag hem till Malin på MORGONEN:) (ja Malin, det var morgon) O så drack vi blåbärssoppa som numera kanske rent utav blivit en tradition? vem vet. Efter det så åkte jag o mötte upp min älskade lilsis. Även om jag har mina närmsta och bästa vänner så kommer hon nog ändå alltid vara min allra bästa vän på nåt sätt. Fast det är ålderskillnad mellan oss så kan vi numera umgås hur bra som helst. Skrattar alltid! Hon är min lilla ljusglimt i livet. Vi shoppade på.... kjol, linnen, blus, underkläder, bok....och så käkade vi indiskt, ja måste ju förbereda min mage:) Senare på kvällen så såg jag och Martin Australia. Sååå himla bra tyckte inte jag att den var, men det var fina bilder och tagningar.


↓Izabella: "Dethär mina damer och herrar, det var strukturerat och organiserat"!↓
Vi har alltid nån form av mjukiskläder på oss, det kommer från mamma..:)

Have a nice day!♥

Satans jävla....

BITTERFITTA!!!!!!!! Jag har en människa på jobbet som ALLTID ska klaga på nåt o ALLTID är bitter. Snart slutar jag. Det här går bara inte. Ena dagen är hon gullig o andra dagen ett monster, man vet aldrig hur man ska förhålla sig till henne. Och spydig. Om hon hade haft ett vanligt jobb så hade hon aldrig kunnat ha det här beteendet, men nu jobbar hon inom sitt familjeföretag och då går det bra. Tur för henne. Nej hon förstörde min måndag det första hon gjorde när hon klev innanför dörren. Jag är lååångt ifrån ensam om att tycka att det många gånger går för långt.

Underbara måndag!RSS 2.0